Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(6)
Placówka
Wypożyczalnia Główna dla dor. i mł. od 15 r. ż. (Dąbrowskiego 33a)
(1)
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Filia 2 (Fredry 5)
(1)
Filia 4 (Ofiar Katynia 15)
(1)
Filia 8 (Okulickiego 3)
(1)
Filia 10 (Podchorążych 1)
(1)
Autor
Arera Otto
(1)
Hodyra Przemysław
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Barmani
(1)
Kanapki i przekąski
(1)
Napoje
(1)
Napoje alkoholowe
(1)
Napoje bezalkoholowe
(1)
Gatunek
Poradniki
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Indeks.
Książka nagrodzona przez Niemiecką Akademię Gastronomiczną, Silbermedaille 2005
1. Jak urządzić bar 2. Akcesoria barmańskie 3. Asortyment baru domowego 4. Praca w barze 5. Charakterystyka napojów mieszanych 6. Charakterystyka napojów mieszanych bezalkoholowych 7. Napoje mieszane specjalne 8. Koktajle z innych krajów 9. Cocktail party 10. Napoje mieszane na różne okazje i pory roku 11. Garnirowanie 12. Napoje od A do Z 13. ABC podawania napojów 14. Kuszące przekąski i przystawki 15. Zarządzanie firmą oraz kalkulacja kosztów.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 6 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-641.5 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. AF-91590 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.2-Czyt.64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.4-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.8-Czyt.64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.10-64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej